Kerst menu 2019

Noordzee crab
Perle imperial kaviaar | bloemkool | aardpeer | radijs

Zeebaars
Ravioli | Hollandse garnalen | pastinaak | crustace

Coquille
Eidooier | truffel | parmezaan | aardappel

Ganzenlever
Sucade | linzen le puy | schorseneer | foeli | Madeira

Ree rug filet
Knolselderij | laurier | king boleet | pompoen

Kerst krans 2019

Bovenstaand menu kost € 97,50 per persoon

Traiteurmenu

Voorgerecht
Tonijn | wrap | rettich | radijs | komkommer | wakame | sojadressing

Tussengerecht
Pompoensoep | stoofvlees | pompoenpitten | crouton van naanbrood

Tussengerecht ( optioneel )
Coquille en croûte | paddenstoel | knolselderij  | truffel

Hoofdgerecht
Ossenhaas  | stoofpeertje |  Haricots verts,  Zeeuws spek | aardappelgratin |  rode kool | laurierjus
(optioneel: hertfilet | gebakken ganzenlever of ganzenleverkrullen )

Signature gerecht van Marko
Gebakken ganzenlever | appel | suikerbrood | Calvados

Nagerecht ( optioneel )

Kaas van het Proefhuys.
4 stukjes gerijpte kaas met notenbrood en compote van kweepeer

Nagerecht
Frambozentaartje | frambozengel

Aantal gangen

4 gangen menu € 39,50
Tonijn | Soep | Ossenhaas | Framboos

5 gangen menu € 49,50
Tonijn | Soep | Coquille | Ossenhaas | Framboos

6 gangen menu € 59,50
Tonijn | Soep | Coquille | Ossenhaas | Kaas | Framboos

Voor eventuele allergieën en /of dieetwensen vragen wij € 8,50 extra per persoon

EXTRA OPTIES OP HET MENU

Hertenbiefstuk ( ipv Ossenhaas ) €10,00

Ganzenleverkrullen 3 stuks €8,00

Gebakken ganzenlever (hierbij krijgt u een bereidingswijze) €8,00

Gebakken ganzenlever | appel | suikerbrood | Calvados €15,00

Kaas ipv dessert €7,00

Drie huisgemaakte broodjes (wit, bruin, brioche) €2,75

Huisgemaakte Champagnesaus per 50 gram €2,50

Huisgemaakte laurierjus per 50 gram €2,50

Witte chocolade met bosbessen per 100 gram €4,50

Melk chocolade met zeezout, karamel en amandel per 100 gram €4,50

Pure chocolade ( 70% ) met gepofte rijst per 100 gram €4,50

U kunt uw bestelling doorgeven per email. Ons email adres is traiteur@villalaruche.nl