
Lunch menu ‘elke vrijdag en zaterdag’
3 gangen 50
4 gangen 57
JRE Experience menu
Laat je verrassen door de chef!
5 gangen menu 75
6 gangen menu 90
7 gangen menu 100
Prestige menu
2 amuses – 5 gangen 170 | All-in 300
all-in: Inclusief aperitief, Grand Cru wijn arrangement, water, koffie met friandises
Amuse: Haring | rode biet | ganzenlever
Amuse: Gerookte oester | Champagne | aardappel
Kreeft tartaar | 10 gram Perle Imperial kaviaar
Langoustine | ravioli | paddenstoelen | truffel
Kalfszwezerik | aubergine | ui | yuzu
Wagyu entrecote A5 | groene asperge | artisjok | gnocchi
Optioneel: Gebakken ganzenlever | Granny Smith | Calvados 15,-
Grand Dessert
Bijpassende wijn per glas
Grand Cru arrangement 25
Wijn arrangement 9,5
Bob arrangement ‘halve glazen’ 5,5
Voorgerechten / tussengerechten
Rauwe oester ‘Geay’ 4 stuks | 6 stuks 16 | 24
sjalot | rode wijn azijn
Gerookte Oester ‘Geay’ 4 stuks | 6 stuks 20 | 30
aardappel | champagne
Langoustine 22
rauw | doperwt | kwartel ei | kataifi | kaviaar
Tonijn 22
runderrookvlees | tomaat | komkommer | gazpacho
Kreeft tartaar 35
Perle Imperial kaviaar 5 gram | kwartel ei | frisse groenten
Steak tartaar 24
Perle Imperial kaviaar 5 gram | kwartel ei | frisse groenten
Kalfspastrami 22
ganzenlever | biet | zilver ui | balsamico
Ganzenlever & Zwezerik 24
paté | krullen | krokante kalfszwezerik | salade
Gebakken ganzenlever 20
Granny Smith | Calvados | suikerbrood
Langoustine 25
gebakken | truffel | ravioli | duxelles
Hoofdgerechten
Rogvleugel klein | groot 28| 35
bloemkool| rozijn | kappertje | hazelnoot
Tarbot klein | groot 37 | 45
bouchot mossel | bospeen | saffraan
Kalfshaas klein | groot 30 | 39
ganzenlever | morriles | linzen | paddenstoel
Texels lam klein | groot 32 | 40
verschillende bereidingen | groene asperge | artisjok | gnochhi
i.p.v lam de Wagyu entrecote “kagoshima ” A5 80
Desserts
Kazen van het ‘Proefhuys’ 5 stuks 17
notenbrood | appelstroop
Framboos 13
witte chocolade | frangipane | berriolette
Souffle 14
mille feuille | ananas | vanille
Grand Dessert 17